2

Ρολά Κλειστού Τύπου

Τα ρολά κλειστού τύπου, μονού τοιχώματος, προσφέρουν μεγάλη ασφάλεια και αντοχή. Είναι κατάλληλα για κατοικίες, καταστήματα, χώρους στάθμευσης, αποθήκες, βιομηχανίες κλπ. Κατασκευάζονται από γαλβανισμένο χάλυβα, πάχους 0,6mm – 1,2mm.
Η  λειτουργία τους είναι είτε χειροκίνητη, είτε ηλεκτροκίνητη.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΗΦΙΣΟΥ

Ρολά Ανοιχτού Τύπου

Τα ρολά ανοιχτού τύπου, με διάτρηση, προσφέρουν διαφάνεια, χωρίς βέβαια να υστερούν σε αντοχή, με πάχος λαμαρίνας 1.0mm. Είναι κατάλληλα για επαγγελματικούς χώρους, όπου θέλουμε να συνδυάσουμε τη δυνατότητα προβολής του χώρου της επιχείρησης και τη μέγιστη ασφάλεια. 
Τα προφίλ κλειστού και ανοιχτού τύπου μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους για την κατασκευή ενός ρολού, ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη.

2013-11-22 09.39.58

Tο τελευταίο προφίλ του ρολού, η «ποδιά», είναι ενισχυμένο για περισσότερη στιβαρότητα και προσαρμόζεται σε αυτό ειδικό λάστιχο για μέγιστη στεγανότητα. Όταν η λειτουργία γίνεται χειροκίνητα, υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης κλειδαριάς για ασφάλεια.

Η λειτουργία των ρολών

Ανάλογα με τις ανάγκες χρήσης, τα ρολά ασφαλείας περιελίσσονται είτε σε αξονα Ø60/Φ76 με ελατήρια υποβοήθησης και κεντρικό μοτέρ, με μονοφασική παροχή 220V/50Hz, είτε σε βιομηχανικό άξονα, συνήθως Ø159/Φ168, με πλαϊνό μοτέρ, τριφασικής παροχής, 3Χ380V/50Hz

Κεντρικά Μοτέρ

Η οικονομικότερη λύση είναι η επιλογή κεντρικού μοτέρ, το οποίο είναι κατάλληλο για ρολά μικρού και μεσαίου μεγέθους, με μεσαία συχνότητα χρήσης.

5

Πλαϊνά Μοτέρ

Για ρολά ειδικών απαιτήσεων, μεγάλων διαστάσεων, μεγάλης συχνότητας χρήσης, μεγάλου πλάτους κλπ, επιλέγεται το πλαϊνό τριφασικό μοτέρ.

7

επιλογή χρωμάτων

Τα ρολά διατίθενται σε πολλά χρώματα και βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή για αντοχή στη διάβρωση.

Κρατήστε το κρύο έξω!

Τέλος, τα ρολά κλειστού τύπου μπορούν να είναι διπλού τοιχώματος, με ή χωρίς γέμιση πολυουρεθάνης, παρέχοντας στιβαρότητα στην κατασκευή και καλύπτοντας ανάγκες θερμομόνωσης, όπου απαιτείται.

Άμεση εξυπηρέτηση

Εξειδικευμένο Προσωπικό

Άριστη Λειτουργία

Επισκευές - Υποστήριξη

Δείτε κάποια από τα έργα μας

για οποιαδηποτε

βλαβη

211 7208019