Σπαστές Γκαραζόπορτες Hörmann

Οι σπαστές πόρτες ανοίγουν κατακόρυφα προς τα πάνω και αναρτώνται από την οροφή προς εξοικονόμηση χώρου. Η κατασκευαστική αυτή αρχή σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως το χώρο μέσα και έξω από το γκαράζ. Οι σπαστές γκαραζόπορτες μπορούν να τοποθετηθούν σε κάθε άνοιγμα γκαράζ και προσφέρουν έως 14 cm μεγαλύτερο πλάτος διέλευσης συγκριτικά με τις μονοκόμματες γκαραζόπορτες. Επιπλέον διαθέτουν τέλεια μόνωση χάρη στα μόνιμα ελαστικά και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες λάστιχα στεγανοποίησης στις τέσσερις πλευρές.

Garagentor_Hoermann

Μονοκόμματες Πόρτες Hörmann

Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα και την εξεζητημένη τεχνολογία με αξιόπιστη λειτουργία και ασφαλή χειρισμό. Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες διατίθενται σε πολλά ελκυστικά σχέδια χάλυβα σε ραμποτέ και ταμπλάδες, καθώς και ως ξύλινες πόρτες. Τα χρώματα και οι διακοσμητικές επιφάνειες προσθέτουν επιπλέον χαρακτήρα.

berry1_1000x700

Αυτόματη λειτουργία

Πλέον δεν χρειάζεται να βγείτε από το αυτοκίνητό σας για να μπείτε στο γκαράζ σας. Με το ασφαλές σύστημα τηλεχειρισμού που σας παρέχουμε, η πόρτα σας ανοίγει αυτόματα και αθόρυβα, παρέχοντας σε εσάς και την οικογένειά σας την ευκολία αλλά και την ασφάλεια που χρειάζεστε για να εισέλθετε στο γκαράζ του σπιτιού σας.

Πλαϊνές πόρτες

Για κάθε γκαραζόπορτα, μπορείτε να επιλέξετε μια πλαϊνή πόρτα που να συνδυάζεται και να δένει αρμονικά με τον χώρο. Οι πλαϊνές πόρτες είναι πάντα πρακτικές όταν θέλετε να βγείτε γρήγορα από το γκαράζ χωρίς να ανοίξετε την γκαραζόπορτα

Επιλογή Χρωμάτων

Οι σπαστές πόρτες LPU διπλού τοιχώματος και οι πλαϊνές πόρτες διατίθενται σε Traffic white (RAL 9016) καθώς και σε 15 βασικά χρώματα σε οικονομική τιμή και σε περίπου 200 χρώματα RAL* αλλά και σε πολλά χρώματα NCS και DB. Η επιφάνεια Sandgrain διατίθεται σε 3 βασικά χρώματα**.
Οι πόρτες LTE 42 μονού τοιχώματος διατίθενται σε Traffic white RAL 9016.Οι εσωτερικές πλευρές των σπαστών γκαραζόπορτων διατίθενται σε χρώμα γκρι λευκό (RAL 9002). Οι σκούρες αποχρώσεις στις χαλύβδινες πόρτες διπλού τοιχώματος θα πρέπει να αποφεύγονται σε σημεία που εκτίθενται στην ηλιακή ακτινοβολία, διότι τυχόν στρέβλωση των πάνελ ενδέχεται να προκαλέσει βλάβη στην πόρτα.
Όλα τα χρώματα συμφωνούν με τα αντίστοιχα χρώματα RAL.
Οι απεικονίσεις των χρωμάτων και των επιφανειών στο παρόν έντυπο μπορεί να αποκλίνουν ελαφρά από τα διαθέσιμα χρώματα για λόγους εκτύπωσης. Ζητήστε και τη συμβουλή ενός συνεργάτη της Hörmann.
* Κλασσικά χρώματα RAL, εξαιρούνται τα περλέ, φωσφορίζοντα και μεταλλικά χρώματα.
** Βασικά χρώματα για επιφάνεια Sandgrain

Άμεση εξυπηρέτηση

Εξειδικευμένο Προσωπικό

Άριστη Λειτουργία

Επισκευές - Υποστήριξη

Δείτε κάποια από τα έργα μας

για οποιαδηποτε

βλαβη

211 7208019